Bölümümüzden Eğitim Odaklı AB Projesi Ziyareti

Bölümümüz Öğretim elemanları Doç. Dr. Osman GÜMÜŞGÜL ve Arş. Grv. Ceren GÜMÜŞGÜL Eğitim odaklı AB Projesi olarak planlanan '4 Mevsim Kayak Uygulamalarının Kampüs Rekreasyonu Çerçevesinde Değerlendirilmesi' isimli proje için Polonya Poznan şehrinde bulunan Poznan University of Physical Education (AWF Poznan) ve Bydgosz şehrinde bulunan Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy Üniversitelerini ziyaret etti.
  Daha önce Bölümümüz tarafından imzalanan Poznan şehrinde bulunan Poznan University of Physical Education (AWF Poznan) Üniversitesi İkili Anlaşması ile bir süredir bölümümüz her yıl bu üniversiteye değişim öğrencisi göndermektedir. Bu çerçevede Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy Üniversitesi ile işbirliği ve proje ortaklıkları üzerine mutabık kalınmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, Çarşamba